Thursday, April 26, 2012

100% or 300%?

my friend asked me how to keep my spirit in academic life... to be honest, i was confuse about that question.. hehe.. then i answered, "my academic life also up and down.. but i always try to maximize my effort.. if someone else do something 100%, so i have to do 300%"
even, i don't care if someone else thinking that i'm a perfectionist people, to be honest yes i'm that kind of person... :___)
well, i also have my own dream book!! yay i call it dream book bcoz i write all of my dreams there... and the contents are secret hihi :D


4 comments:

  1. Wahh bisa ditiru nih, jadi hbs liat buku impian, jadi bisa smngat lagi kan buat kejar cita2 (O̴̴̴̴̯͡ .̮ O̴̴̴̴̯͡) hihiiii,

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. bener2 bikin semangat kok, hehe.. kalo salah 1 mimpi kita di dream book udah ada yg kesampean, langsung coret aja sbg tanda kalo itu mimpi udah terwujud hehe :D

      Delete
  2. postingan2nya sangat menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif ^_^

    salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga yaa :)
      thank youu...wish it can inspire others!! :)

      Delete

thank you for your comment! ♥